Over Ons

In het kort

Met deze website willen wij u voorstellen aan Classic Stone in Rotterdam. Met de ervaring die wij in meer dan vijftien jaar hebben opgebouwd staan wij voor kwaliteit en vakmanschap in de natuursteenbranche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van natuursteen aanrechtbladen, vensterbanken, wastafelbladen, wandbekleding, vloertegels, dorpels en nog veel meer toepassingen voor in en om het huis.U bent van harte welkom in onze showroom om onze natuurstenen producten van dichtbij te bekijken. De koffie staat al klaar! Classic Stone is uw natuursteen specialist.U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op telefoonnummer: 010-2375832

Hoe gaat Classic Stone te werk

De veelzijdigheid en de eigenschappen van natuursteen vragen echter niet alleen vakmanschap, ook bij het verwerken en bewerken, voor een optimale toepassing van het materiaal kunnen wij u tevens eerlijk en vakkundig adviseren.Naast onze particuliere klanten ,verzorgen wij als Classic Stone ook de zakelijke markt. Ondernemers voorzien wij als Classic Stone van uitstekende natuursteen producten. Zowel voor de zakelijke markt als onze particuliere klanten streven wij naar 100% betrouwbaarheid in al onze projecten, leveringen en afspraken. Vertrouwen staat wat ons betreft centraal. Tevreden klanten zijn vanzelf trouwe en hechte relaties. Wij denken mee en houden ons aan onze levertijden van 7 werkdagen. Daarbij hebben we een Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze missie

Wij streven naar 100% betrouwbaarheid in al onze projecten, leveringen en afspraken. Vertrouwen staat wat ons betreft centraal. Tevreden klanten zijn vanzelf trouwe en hechte relaties.

Scroll naar boven